01 joulukuuta, 2013

Joulukuun ensimmäinen

Joulukuu alkoi täälläpäin ainakin lumipyryssä. Muutaman päivän plussakelit sulatti lumen lähes kokonaan pois, mutta tänään aamulla sitä oli taas pihalla paljon ja lisää näyttäisi tulevan. Onhan se ihanaa että piha on heti paljon paremman näköinen kun lumi sen peittää, eikä ulkona oo läheskään niin pimeää. Ulkoilu Elean kanssa on mukavampaa kun ei vaatteet ole aina likaisena. Pihalla varmasti tullaan viettämään enemmän aikaa, kunhan tuo lumi nyt tulisi pysyvästi. Lumen ja talven tulo tarkoittaa meidän perheessä myös sitä, että me saadaan tytön kanssa aika paljon viettää aikaa kahdestaan.. Talvisin siis Eemi auraa, ja lumisateella työpäivät on semmoisia 20-40-tuntisia. Auraamisen lisäksi Eemi siis on päivät normaalisti töissä, ja vielä enemmän. Yrittäjän iloja nämäkin.. :/

Eemi siis lähti aamulla auraamaan, ja me Elean kanssa puettiin heti aamupuuron jälkeen ulkokamppeet päälle ja mentiin ulos ihmettelemään muuttunutta pihaa. Nollakelin paksu lumikerros teki tytön liikkumisesta ulkona aika vaikeaa, mutta maistui ilmeisesti sitäkin paremmalta.. Jotain ulkoleluja pitäis Elealle tuohon saada, ja pulkka ehdottomasti! Nyt kun nuo pihaleikit oli lähinnä sitä lumen syömistä, ja sen kieltämistä. :D Viimetalvena ulkoiltiin vain vaunuissa, ja tytön istuminen oli sen verran heikkoa että kaikki jäi hankkimatta. Ehkäpä me vielä keretään joulupukilta jotain toivoa. :)



Viimepäivät on ollut niin täynnä juhlia ja menoa että täällä alkaa olla äiti ja pikkutyttö aika väsyneitä. Viikolla käytiin läpi jo yhdet ristiäiset, eilen juhlittiin meidän ihanan pienen kummipojan ristiäisiä, ja tänään päästiin mun kaverin tytön 1-vuotissynttäreille. Äsken kotiuduttiin ja Elea sai mennä suoraan päiväunille, ilmeisesti juhliminen väsyttää tuota pikkustakin. Munkin on varmaan pakko ottaa pienet päikkärit ennen tytön heräämistä että jaksaa loppupäivän touhuta.. 




Mun serkku tuli eilen illalla poikansa kanssa tänne vähän lomailemaan, joten lähdetään Elean kanssa niitä katsomaan kun ollaan heräilty. :)

Ihanaa joulukuuta ja joulunodotusta kaikille teille!
Enää ei kestä kauaa.. :)


Mun ihana uus kranssi! ♥ Pakko oli jotain tehdä ylijääneistä paperinarupalloista..
Jokohan meidän talossa niitä olis käytetty jo tarpeeks? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti