03 joulukuuta, 2013

Mitä kuuluu?

Meille oikein hyvää. :) Kävin aamusta neuvolassa, siitä kertoilen huomenna viikkopostauksessa enemmän.

Joulu tulee oikein kovaa kyytiä, ja tänään saatiin avata jo joulukalenterin kolmas luukku! Elea sai kalenterin vasta eilen, joten tänään avattiin se ensimmäistä kertaa. Suklaata ei missään nimessä voinut laittaa suoraan suuhun, vaan se piti ottaa käteen sulamaan, muutaman kerran näyttää sitä äitille naama virneessä ja todeta että "hyyyiii, kakkaa!". Kymmenen minuutin vakuuttelujen jälkeen ("namnam! laita suuhun, se on hyvää, naaam, syö vaan.") pääsi suuhun se osa joka ei vielä ollut seinässä, käsissä, paidalla tai pyyhittynä sohvaan.. :D Huuuuh!


Mun pienen pieni rakas Elea ja uusi "nieeeno pipo" . ♥
Eilen käytiin aamusta Tiimarissa jossa alkoi loppuunmyynti. Kaikki tuotteet oli/on -50%, ja kyllähän sieltä tavaraa lähtikin mukaan.. Ostelin askartelutarvikkeita, joulukoristeita ja lahjapapereita ja -naruja. Lisäksi keräsin koriin vielä erilaisia tusseja, värityskirjoja, muovailuvahaa, palapelin, tarroja, kortteja ja muuta tuommoista mitä voi mun 6-vuotiaalle pikkusiskolle ja Eemin pienimmille sisaruksille laittaa joulu- ja synttärilahjoiksi. 50€ sain sinne tuhlattua, mutta kyllä lähti  paljon tavaraa mukaankin. :)
Osa ostoksista.. :)

Tänään oon sitten saanut ekat joululahjat paketoituakin, ja voi että ne on ihania! En millään haluais laittaa niitä tuonne pussiin ja kaapin perälle vielä odottamaan.. Paljon olis lahjoja vielä ostamatta, mutta nyt täytyy kyllä odottaa tilipäivää ja toivoa että oon kävelykunnossa vielä silloin tai jää lahjat saamatta. :D
Mun ihana uus joulukoriste! Yleensä vihaan kaikkia tonttujuttuja ja semmosia, mutta kun tuo tuli Tiimarin ovella vastaan, mun oli pakko ostaa se! Ehkä siks kun se ei oo punanen?
Joulukortitkin sain eilen vihdoin valmiiksi. Vielä jäi mummujen ja kummien kuoret auki odottamaan että saan tilattua Elean 1-vuotiskuvia ja laittaa niitä mukaan. :) Sunnuntai-iltana valmistauduin viikkoon leipomalla Mudcaken, joka tietysti piti syödä vaniljajäätelön kanssa. Ihan koko kakkua en jaksanut  mutta puolet ainakin..






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti